Új SLV termékek a BIG WHITE® őszi kiadványában

Megérkezett a BIG WHITE® katalógus őszi újdonságokat tartalmazó változata. Online pdf-ben magyar nyelven elérhető, nyomtatva angol nyelvű készült belőle, melyet kérésre díjmentesen postázunk. Fedezd fel az újdonságokat és korábbi népszerű termékek kibővült választékát.

 

BIG WHITE® új termékek 2022 ősz / nyomtatott katalógus igénylés

 

  • Angol nyelven, eurós árakkal

  • Jól áttekinthető technikai adatok

  • Új, inspiráló enteriőrfotók

  • Megújult, könnyen lapozható méretben (19.1 x 26.8 cm)

NYOMTATOTT VAGY DIGITÁLIS KATALÓGUS? A választás a tiéd!

Van aki a kézzel fogható nyomtatott katalógust és lapozgatva a papír illatát szereti, de egyre többen részesítik előnyben a digitális változatot is. Ennek a környezetbarát tulajdonsága mellett hasznos funkciója van, pl. hogy cikkszám vagy tartalom szerint kereshető, valamint bárhol és bármikor rendelkezésre áll.

PDF katalógus lapozó

SLV TERMÉK ÚJDONSÁGOK 2022

BELTÉRI VILÁGÍTÁS

 

Fókuszban a tiszta üveg: a króm és a réz mellett a PANTILO függesztett lámpatest új ovális változata már homokfúvott fehér és arany színben is elérhető.

A ONE BOW elegánsan ötvözi az egyedi dizájnt és a kiváló minőséget. Akárcsak a ONE STRAIGHT, a padlólámpa felfelé és lefelé kibocsátott fénye egymástól függetlenül szabályozható, dimmelhető.

Ezek a modern süllyesztett lámpatestek kiváló ár-érték aránnyal rendelkeznek, könnyen szerelhetők és sokoldalúak. Az UNIVERSAL DOWNLIGHT mélysugárzók négy különböző kapcsolható színhőmérsékletben, kétféle fénykibocsátással és fix vagy forgatható változatban kaphatók. A külső gyűrűnél négy színváltozat közül is választhatunk.

 

 

Speciális lencseoptikájának köszönhetően az OCULUS éles kontúrú fénysugarat bocsát ki.

A WORKLIGHT családot már jüól ismerjük, nagyszerű munkavégzéshez, és mostmár új ezüst színben is elérhető. A káprázás mentes világítás  ideális munkahelyi légkört teremt az íróasztalnál, növeli a termelékenységet. Szintén újdonság a kínálatba az S-TRACK DALI-kompatibilis 3 fázisú süllyesztett sín, mellyel nagy rugalmasságot kapunk a fényerő szabályozásban. 

 

 

KÜLTÉRI VILÁGÍTÁS

 

Az M-POL az első olyan lámpatest az SLV-től, amely DALI rendszerrel használható. A termékek megjelenése modulárisan alakítható: különböző méretű oszlopok, lámpafejek és fénykarakterisztikák közül választhatunk. Az IP65 védelmi osztálynak és az IK10 ütésállósági besorolásnak köszönhetően biztonságos világítás kapunk kültéren is. Az installálás pedig egyszerű a csatlakozódoboz segítségével

 

Trendi anyag: a beton
A valódi betonból készült CONCRETO-val új karaktert adhatunk a kültéri világításnak.

A különböző burákkal elérhető MANA OUT különleges fényhatásokat biztosít.

A rozsdás megjelenésű a MANA BASE az új MANA RUSTY lámpaernyővel az indirekt megvilágítással kellemes  hangulatot varázsol

Az új ENOLA® OCULUS a Speciális lencse kialakítása miatt különösen jó kiemelő világításra. A dizájndíjas ESKINA® kültéri család is bővült: az ESKINA® FRAME fali és mennyezeti lámpatestet könnyű felszerelni és a lámpatestek fejei 320°-ban is elforgathatók, így rugalmas megvilágítást kapunk velük.