BIG WHITE® katalógus ’22

 

Itt az új SLV lámpa katalógus, a legfontosabb eszköz ha világítás tervezésről van szó.

Izgalmas termék innovációkkal, bevált klasszikusokkal és hasznos kiegészítőkkel van ismét tele a katalógus. Az optimalizált termék bemutatók, az inspiráló enteriőr fotók és az ismerős színkódok segítségével most még gyorsabban megtalálhatod a keresett terméket.

MIT TUD A BIG WHITE® ’22

 • 864 oldal
 • Több mint 100 új termék
 • FSC minősítésű papírra nyomtatva
 • Új, jól áttekinthető termékbemutatók
 • A4 vagy A5 formátumban
 • Nyomtatott változatban vagy online katalógusban
 • Több mint 3500 új termékkép

A TERMÉKEK ÚJFAJTA BEMUTATÁSA

Annak érdekében, hogy ügyfeleidet a lehető legjobb tanácsokkal láthasd el, ismét alaposan átdolgozta az SLV azt a módszert, ahogy a termékeit bemutatja az új BIG WHITE® világítási katalógusban. Ennek eredményeként most már első pillantásra megtalálhatod a számodra releváns termékinformációt. Új ikonok és szimbólumok foglalják össze a legfontosabb adatokat.

Minden információ a fényről

 

 • Integrált LED technológia
 • Fényáram
 • Színhőmérséklet
 • Színvisszaadási index

A foglalat és teljesítmény egyszerű azonosítása

 

 

 • Lámpa foglalattal
 • Fényforrás
 • Maximális teljesítmény

Szimbólumok a termékadatok gyors azonosításához:

 

 • Műszaki termékleírások
 • A fényforrás specifikációja
 • Fényforrás ajánlás
 • Tartozék ajánlás
 • EEC előírások

Kipróbált színkódunk segít eligazodni a katalógusban.

 Például:

 • PIROS = Beltéri asztal, álló, fal- és mennyezeti lámpák, függesztékek
 • LILA= Sínes világítás
 • ZÖLD = Kültéri lámpák

Az SLV katalógusban szereplő új szimbólumoknak köszönhetően a figyelmünk egyből a releváns információkra összepontosít.  E mellett tovább optimalizálták a már meglévő címkéket a termék képen, így biztosítva a jobb olvashatóságot. Így az első pillantásra megállapíthatod, hogy a termék vadonatúj termék “Új”, “Új változat” vagy “Follower”. A BIG WHITE® ’22 új termék megjelenítését az új EEC specifikáció teszi teljessé, mely kijelöli az utat a fenntarthatóbb és hatékonyabb LED -világításhoz. Az új 2021 -es energiacímkével kapcsolatos információkat a Luminis szakmai cikkei között is megtalálod.

NYOMTATOTT VAGY DIGITÁLIS? A VÁLASZTÁS A TIÉD

 

Igényelj tőlünk nyomtatott SLV katalógust, és mi ingyenesen, futárral házhoz szállítjuk Neked!

 

Miért kérd nyomtatott katalógusunkat?

Könnyen áttekinthető benne termék kínálat

?  Inspiráló enteriőfotók

?  Ügyfeleknek elegánsan prezentálható, bemutatható

?  Könnyű vele a tervezés, hiszen egyből az árakat is tartalmazza 

 

 A DIGITÁLIS BIG WHITE®

 

Digitális katalógusunkkal még fenntarthatóbbá teheted a munkádat. Rugalmas társként világítási katalógusunk okostelefonon vagy táblagépen keresztül használható. Ugyanúgy böngészhetsz benne, mint a nyomtatott példányunkban.

ÚJ TERMÉKEK A BIGWHITE ’22-ben

 

Függetlenül attól, hogy a nyomtatott változatban vagy a digitális katalógusban szerepel -e: mindig arra törekszünk, hogy a projekthez megfelelő terméket biztosítsuk. Ezért az új SLV BIG WHITE® ’22 is több mint 100 új terméket és több mint 900 új változatot tartalmaz.

NUMINOS®

A NUMINOS® világítási rendszer most még több lehetőséget kínál mindenféle projekthez, ahol a rugalmas megvalósítás és egységes design koncepció fontos. 

BELTÉRI VILÁGÍTÁS

Kétszer olyan stílusos, és most sárgarézből is elérhető: a modern, kör alakú kialakításával a ONE DOUBLE egyediséget visz minden környezetbe. Ehhez csatlakozik a család új tagja:  egyenes változatban a ONE LINEAR a vadonatúj kiegészítő a kínálatban. A BATTEN LED fénysáv új változata mostantól CCT kapcsolóval is rendelkezik.

Az új PANEL TRACK, amely az új katalógusban négyszögletes és kerek változatban található, extra lapos és mégis rugalmasan irányítható. Ezzel szemben hangulatos környezeti megvilágítást lehet kialakítani a kúpos PARA CONE GL-el, amely függesztékként és 1 vagy 3 fázisú sínnel is használható. Szintén a 3 fázisú sínrendszerekhez készült a SIGHT TRACK, amely mostantól CCT kapcsolóval is elérhető.

A WORKLIGHT, amely most fel/le változatban is kapható, és 50 000 órás élettartammal rendelkezik, lehetővé teszi a káprázásmentes munkát. Négy, hat és nyolc integrált LED -del a MILANDOS mennyezeti lámpák új lehetőségeket nyitnak a világítástervezésben. Az új KARPO GOOSE még nagyobb rugalmasságot kínál: több, mint egy ágylámpa, lehetővé teszi a lámpatest egyedi irányát.

KÜLTÉRI VILÁGÍTÁS

Kifinomult kültéri világítást hozhat létre az új QUADRULO -val. A finom LED szalagok közvetett, meleg fehér fényt hoznak létre, amelyet a falra, a mennyezetre vagy út mellett is használhat. A GRAFIT ROUND -ban a füstölt üveg megjelenése harmonizál a robusztus alumínium foglalattal, és egyedi hatást kelt. Azoknak pedig, akik a homlokzatot vagy más tárgyakat szeretnének megvilágítani, tökéletes megoldás a FLOODI. IP65 védettségi osztályának köszönhetően a fényszóró még fröccsenő víz ellen is védett.

DASAR® FLAT süllyesztett padlólámpa kemény karakter: masszív és ellenáll a járásnak és akár nagyobb terhelésének is. Az atmoszférikus hatáshoz és az irányított világításhoz ideális a SMALL PLOT kb 7 cm átmérőjű. A BOOKAT fali lámpa nemcsak formatervezésével, hanem CCT kapcsolóval és IP65 védettséggel is lenyűgöz.

Luminis bemutatóterem

Luminis bemutatóterem

– a tervezők és a designlámpák iránt érdeklődők találkozási pontja Budapesten.

Talán a 11. kerület legjobb kávéjával és számtalan világítástechnikai katalógussal várunk bemutatótermünkben!

Kérjük, írd meg látogatásod tervezett időpontját! Találkozzunk nálunk!

Luminis Híradó

Luminis Híradó