Tervezés / belsőépítészet: pontegy

Kivitelezés / Fitout: Mallcomm Stúdió (grafikai tervezés és gyártás), Vitabor Kft

A Cofidis Hungary második irodája a Nyíregyházi Korzó Bevásárlóközpont 3. emeletén kapott helyet, a budapesti open office párjaként.

A tágas, egybefüggő csarnok stílus mellett az irodát a funkcionális megoldások és a színek, formák, helyiségek játékossága jellemzi. A közös nyitott tereket egy-egy tárgyaló, konténer box töri meg. Az eredeti beton falak nyers megjelenése, a fém felületek szilárdsága és letisztult, monokróm felületek harmonizálnak a mintás, geometrikus padló és fal megoldásokkal, a színek és formák variálása pedig lágyítják a hangulatot.
A 2020-as év kihívásaira is választ tud adni az új iroda: A tágas, jól szellőztethető, nyitott terek kellő távolságot, megfelelő higiéniát és rugalmas munkavégzést adnak.

A világításnál is az indusztriális hangulat és a funkcionalitás volt az elsődleges szempont. 4000 K színhőmérsékletű, az új világítási trendeknek megfelelő lámpatestek kerültek beépítésre. A Brilumen gyártó paneljei és függesztett fénycsövei valamint az SLV lámpatestjei világítják meg a tereket.


A képek forrása: Az év irodája https://azevirodaja.hu/nevezok/48506