Nagyon örülünk, hogy találkozhattunk a Bútor, Lámpa és Lakástextil kiállításon. Üdvözölünk a Luminis SLV márka oldalán!

Weboldalunkon naprakész ár és termék információkat találsz az általunk képviselt SLV német design világítástechnikai márkáról.

A kezedben tartott SLV lámpa katalógus a legfontosabb eszköz, ha világítás tervezésről van szó. Izgalmas termék innovációkkal, bevált klasszikusokkal és hasznos kiegészítőkkel van ismét tele a katalógus. Az optimalizált termék bemutatók, az inspiráló enteriőr fotók és az ismerős színkódok segítségével most még gyorsabban megtalálhatod a keresett terméket.

Reméljük hasznos eszköz lesz számodra. Legfrissebb árainkat és akcióinkat pedig megtalálod ezen az odalon. Ha megtetszett a katalógusból egy konkrét termék, cikkszám vagy név alapján is megkeresheted – vagy vedd fel velünk a kapcsolatot így árak mellett szakmai segítséggel, tanácsadással, világítástechnikai tervvel is tudunk segíteni elképzeléseid megvalósításában.

Elérhetőségeink: info@luminis.hu+36 1 371 1983 vagy részletes információért kattints ide

 

Regisztráltál már a kiállításhoz kapcsolódó nyereményjátékunkra?

100.000 Ft-os, bármilyen termékünkre felhasználható ajándék utalványt sorsolunk ki Március 1-én a játékban résztvevők között. Te próbára a szerencsédet!

De kik is vagyunk mi?

 

20 év tapasztalat a professzionális és építészeti világításban

Világítással kapcsolatos projektek kivitelezésében segítjük partnereinket különböző területeken: a lakossági világítástól, irodáktól, szállodáktól a kiskereskedelmi világítási megoldásokon át televízióstúdiók, rendezvényközpontok és színházak komplett világítási rendszeréig.

 

Szakértő a komplex megoldásokban – tapasztalataink

Több száz projektben közreműködtünk, beleértve a világítás szinte minden ágazatát. Tapasztalattal rendelkezünk irodai, szállodai, lakossági, gyógyfürdői, kiskereskedelmi és egyéb retail projektekben, valamint komplett világítási rendszerekben gyártócsarnokokban, sportlétesítményekben, TV stúdiókban, konferenciatermekben és színházakban.

Építészeti világítás és design lámpák kereskedelme

 

Az építészeti „dekor” világítási részlegünk dizájner lámpaportfóliója különböző stílusú gyártókat és okosotthon technológiákat is tartalmaz. Termékek és megoldások széles választékát kínáljuk az apartmanoktól az irodákig, az éttermektől a szállodákig. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk a világítás tervezéstől a termék értékesítésen át akár az installációig.

A világítástechnikai szakértőink által készített világítási tervek teljes mértékben igazodnak belsőépítészeti, lakberendezési elképzeléseihez és összehangolják azt az adott lámpatestek teljesítményével, világítási tulajdonságaival, így magasabb színvonalú világítás valósítható meg.

A német SLV és számos kiváló minőségű design lámpa forgalmazójaként a megfelelő lámpatest kiválasztásában is szakértő segítséget nyújtunk. Minden stílusigényt kielégítő termékportfóliónkból számodara is megtaláljuk az elképzeléseidnek megfelelőt.

 A DIGITÁLIS BIG WHITE®

 

Digitális katalógusunkkal még fenntarthatóbbá teheted a munkádat. Rugalmas társként világítási katalógusunk okostelefonon vagy táblagépen keresztül használható. Ugyanúgy böngészhetsz benne, mint a nyomtatott példányunkban.

ÚJ TERMÉKEK A BIGWHITE ’22-ben

 

Függetlenül attól, hogy a nyomtatott változatban vagy a digitális katalógusban szerepel -e: mindig arra törekszünk, hogy a projekthez megfelelő terméket biztosítsuk. Ezért az új SLV BIG WHITE® ’22 is több mint 100 új terméket és több mint 900 új változatot tartalmaz.

NUMINOS®

A NUMINOS® világítási rendszer most még több lehetőséget kínál mindenféle projekthez, ahol a rugalmas megvalósítás és egységes design koncepció fontos. 

BELTÉRI VILÁGÍTÁS

Kétszer olyan stílusos, és most sárgarézből is elérhető: a modern, kör alakú kialakításával a ONE DOUBLE egyediséget visz minden környezetbe. Ehhez csatlakozik a család új tagja:  egyenes változatban a ONE LINEAR a vadonatúj kiegészítő a kínálatban. A BATTEN LED fénysáv új változata mostantól CCT kapcsolóval is rendelkezik.

Az új PANEL TRACK, amely az új katalógusban négyszögletes és kerek változatban található, extra lapos és mégis rugalmasan irányítható. Ezzel szemben hangulatos környezeti megvilágítást lehet kialakítani a kúpos PARA CONE GL-el, amely függesztékként és 1 vagy 3 fázisú sínnel is használható. Szintén a 3 fázisú sínrendszerekhez készült a SIGHT TRACK, amely mostantól CCT kapcsolóval is elérhető.

A WORKLIGHT, amely most fel/le változatban is kapható, és 50 000 órás élettartammal rendelkezik, lehetővé teszi a káprázásmentes munkát. Négy, hat és nyolc integrált LED -del a MILANDOS mennyezeti lámpák új lehetőségeket nyitnak a világítástervezésben. Az új KARPO GOOSE még nagyobb rugalmasságot kínál: több, mint egy ágylámpa, lehetővé teszi a lámpatest egyedi irányát.

KÜLTÉRI VILÁGÍTÁS

Kifinomult kültéri világítást hozhat létre az új QUADRULO -val. A finom LED szalagok közvetett, meleg fehér fényt hoznak létre, amelyet a falra, a mennyezetre vagy út mellett is használhat. A GRAFIT ROUND -ban a füstölt üveg megjelenése harmonizál a robusztus alumínium foglalattal, és egyedi hatást kelt. Azoknak pedig, akik a homlokzatot vagy más tárgyakat szeretnének megvilágítani, tökéletes megoldás a FLOODI. IP65 védettségi osztályának köszönhetően a fényszóró még fröccsenő víz ellen is védett.

DASAR® FLAT süllyesztett padlólámpa kemény karakter: masszív és ellenáll a járásnak és akár nagyobb terhelésének is. Az atmoszférikus hatáshoz és az irányított világításhoz ideális a SMALL PLOT kb 7 cm átmérőjű. A BOOKAT fali lámpa nemcsak formatervezésével, hanem CCT kapcsolóval és IP65 védettséggel is lenyűgöz.

Luminis bemutatóterem

Luminis bemutatóterem

– a tervezők és a designlámpák iránt érdeklődők találkozási pontja Budapesten.

Talán a 11. kerület legjobb kávéjával és számtalan világítástechnikai katalógussal várunk bemutatótermünkben!

Kérjük, írd meg látogatásod tervezett időpontját! Találkozzunk nálunk!

Luminis Híradó

Luminis Híradó