SLV M-POL

Tökéletes megvilágítás és hangulat szabadtéren is.

Az M-POL az SLV legújabb kültéri lámpacsaládja, amely számtalan lehetőségeket rejt magában a kül- és közterek megvilágításában. Legyen szó parkokról vagy kertekről, udvarokról vagy parkolókról, szállodai vagy kereskedelmi területekről: Az M-POL a kültéri tereket a legjobb fényben tünteti fel. Rugalmas, moduláris felépítése – modern formatervezéssel és a robusztus házzal (IK10) kombinálva – megkönnyíti a világítás tervezését, univerzálisan alkalmazhatóvá téve az M-POL lámpacsaládot.

Jó ár / érték arány

A termékek 98%-a raktáron

2-3 munkanapos szállítás

5 év garncia

MODULÁRIS ÉS RUGALMAS

Változatos lehetőségeket kínál

 

A moduláris M-POL rendszernek köszönhetően a kültéri állólámpák konfigurálása gyerekjáték. A család három különböző méretű lámpaoszlopot és tizenkét lámpafejet tartalmaz három világítási karakterisztikával, kétféle színhőmérsékletben és kétféle vezérlési lehetőséggel. Többféle méretű lámpafej közül választhatunk, árnyékolós, áttetsző vagy a lamelláknak köszönhetően káprázásmentes verziót is, 2700 vagy 3000 Kelvin-t és On/ Off vagy DALI vezérelhető változatokat. A világítástervezés így még izgalmasabbá, ugyanakkor egyszerűbbé válik.

  A lámpafejek három különböző fény-karakterisztikával választhatók

  Shader

  Csak a kívánt irányba világít

  Louver

  Káprázáscsökkentett

  Clear

  Univerzálisan alkalmazható

  M-POL termékcsalád online katalógus lapozó

  Robosztus és tartós

    

  A kültéri lámpákkal szemben támasztott követelmények különösen magasak a nyilvános helyeken. Az IP65 védelmi osztályának köszönhetően az M-POL lámpaoszlopok védettek a porral és nedvességgel szemben. Az IK10 ütésállósági besorolásnak szerint erős ütéseknek is ellenállnak, így vandálbiztosnak minősülnek.

  Az IP65 besorolású M-POL lámpák porállóak és védettek a közvetlen érintkezéssel, valamint a vízsugárral és esővel szemben. Ez teszi lámpáinkat optimális és megbízható választássá a világítástervezők számára.

  A burkolatok ütésekkel szembeni ellenállóképessége különösen köztereken fontos. Az ütésállóság mértékét szabványosították és 10 osztályba sorolták. Az IK10 védelmi osztályba sorolt M-POL lámpák akár 20 joule energiának is képesek ellenállni – ez például egy baseballütővel végrehajtott erős ütésnek felel meg.

  Az M-POL lámpákban alkalmazott LED-ek 50 000 órás névleges élettartama a kiemelkedő érték. De még ennél is érdekesebbek a vonatkozó L- és B-értékek. 50 000 üzemóra elteltével ugyanis a LED-ek 50 %-ának fényárama még mindig az eredeti fényerő több mint 80%-át teszik ki.