A Noir Hotel Szeged szívében helyezkedik el. Különlegessége a recepció nélküli „smart”/„okos” hotel megoldás. A szobákat telefonos applikáció segítségével foglalhatja le a vendég, digitális felületen történik a be- és kicsekkolás, valamint a szállodába és a szobába való bejutás is.

Boutique hotel nem csak kiváló minőségű bútoraival és nagy gonddal kiválasztott ágymatracaival törekszik a minőségre, világításban is alapos és gondos tervezés előzte meg a lámpatestek kiválasztását.

A tervezési folyamatban saját világítástervező mérnök kollégánk volt a szálloda belsőépítészének a segítségére. Egyedileg minden szoba világítását megterveztük. A teljes hotel megvilágítását az SLV termékek biztosítják kül- és beltéren egyaránt. A szoros szállítási határidő sem jelentett akadályt, hiszen az SLV lámpák 98%-a európai készletről 2-3 munkanapon belül megérkezik nagyobb projektekhez is.

www.noirhotel.hu


A síneken elhelyezett lámpák stílusos, variálható világítást tesznek lehetővé.
A Somnila olvasólámpa indirekt világítással, olvasó fénnyel és USB dokkolóval
A Somnila olvasólámpa indirekt világítással és külön kapcsolható olvasó fénnyel rendelkezik, ráadásul külön USB dokkoló teszi kényelmessé a telefon töltését a vendégek számára.

Az erkélyeken elhelyezett Ainos lámpák szenzoros kapcsolóval rendelkeznek