ÚJ TERMÉKEK A BIG WHITE® 2023-as katalógusában

Friss világítási megoldások a mindennapi munkához: a BIG WHITE® újdonságai nem egyszerűen csak nagyobb kínálatot jelentenek: a napi munkában könnyítik meg az életedet.

Az új 48 V-os rendszer teljesen új világítási lehetőségeket kínál a ügyfeleknek, és egyesíti a funkcionalitást a dizájnnal. Függőlegesen és vízszintesen is beépíthető, süllyesztett és felületre szerelhető változatban is kapható. Világító csíkok, spotlámák és függesztett lámpatestek közül válogathatunk a 48 voltos rendszerhez, ráadásul a NUMINOS család is bővült ezzel a megoldással, így az egész térben egységes világítási koncepciót valósíthatunk meg velük.

Egy másik újdonság a NUMINOS® projektor, amely nagyon nagy forgatási és billentési tartományával ideális kiegészítője a NUMINOS® mélysugárzóknak.

Kültéri használatra a SYNA GARDEN és a SYNA PLANT bővíti a leszúró tüskés lámpatestek kínálatát, a CONCRETO beton lámpatestek pedig csatlakoznak természetes anyagokból készült lámpatestjeink választékához. Fedezd fel tavaszi újdonságainkat most!

  Ismerd meg az SLV újdonságokat a Big White Novelties letölthető katalógusból

  ÚJ 48 VOLTOS DALI SÍN RENDSZER

   

   Az új 48 V-os rendszer tökéletesen illik a modern belsőépítészetbe.  Biztonságosan felszerelhető falakra vagy mennyezetekre és különleges
  hangsúlyokat tesz lehetővé a belső terek kialakítása során. A tervezés és a választás kiindulópontja a sín, amely három változatban kapható: süllyesztett, felületre szerelt standard és felületre szerelt mély verzióban.

  Különlegesség: a 48 V-os rendszert kiváló minőségű fischer DUOPOWER csatlakozókkal szállítjuk.

  48 V RENDSZER

  NUMINOS® SPOT

  48 V RENDSZER 

  NUMINOS® PD

  48 V RENDSZER

  IN LINE

  48 V RENDSZER

  IN LINE MOVE

  Új családtagok a népszerű családban: Numinos Projector

   

  A sikeres NUMINOS® sorozat tovább bővül: a NUMINIOS® projektor XS-től L széles tartományban dönthető és forgatható, így a lámpatest kiemelő és környezeti világításra egyaránt alkalmas, kiváló minőségű fényt biztosít.

  1. hat színváltozat: fekete, fekete/fehér, fekete/króm, fehér, fehér/fekete és fehér/króm.
  2. négy házméret különböző rendszerteljesítményekkel: XS, S, M és L
  3. két színhőmérséklet: 2700 és 3000 K
  4. három sugárzási szög: 20°, 44° és 55

   

  Az új NUMINOS® projektor tökéletesen kiegészíti a NUMINOS® downlightokat. Ugyan azokat a dekorációs és vizuális lehetőségeket kínálják, és a NUMINOS® projektorral együtt egységes összképet teremtenek.

   

  Új termék: OVAL

   

  Az új OVAL Up/Down fali lámpatest indirekt világításával izgalmas hangulatot teremt. Lapos kialakításának köszönhetően az ovális lámpatest a letisztult, modern dizájnba illeszkedik. A megfelelő színhőmérséklet 2700 vagy 3000 Kelvin között állítható be szerelés előtt CCT kapcsoló segítségével.

  két színváltozat: fekete, fehér
  két házméret: 14 és 18
  választható színhőmérséklet a CCT kapcsolónak köszönhetően: 2700 és 3000 K
  CRI 80

  Új változatok a családban: ASTO TUBE

   

  Az új ASTO TUBE eleganciát visz a helyiségbe: A sokféle változatnak köszönhetően a lámpatestek kombinálható: az egy fejes változattól a 4 fejesig találunk a családban lámpatesteket.  Az SLV ASTO TUBE és a külön kapható, különböző színekben elérhető dekoratív reflektorok segítségével maximális rugalmasságot biztosít a helyiség kialakításában.

  Két színváltozat: fekete, fehér
  4 változat: egytől négy fejig
  Dekoratív reflektorok többféle színben külön kaphatók
  Függesztett lámpatestként, fali lámpatestként vagy 1 fázisú spotlámpaként is kapható

  Új termékek a családban: SYNA

   

  Népszerű SYNA földelt leszúrótüskés lámpatestet kültérre tervezték. Rugalmasan, gyorsan felszerelhető és a leszúró tüskének köszönhetően szilárdan a talajba rögzíthető. Így nem csak virágokat és virágágyásokat világíthatunk meg vele, hanem a kőtárgyakat és műalkotásokat is kiemelhetjük. Az IP65-nek köszönhetően a kültéri spotlámpák ellenállnak a nedvességnek és a vízsugárnak is.

  két változatban: SYNA GARDEN SP és SYNA PLANT SP
  időjárásálló védelem az IP65-nek köszönhetően
  A lámpatest feje vízszintesen 36°-kal, függőlegesen 180°-kal elforgatható

  Új változatok a családban: CONCRETO

   

  Beton, amely úttörő és nagyon trendi is: a CONCRETO fali lámpatestek természetes megjelenésük mellett IP65-ös védettséggel is rendelkeznek. Még a vízsugár sem tehet kárt a süllyesztett és felületre szerelt lámpatestekben.

  süllyesztett vagy falra szerelhető fali lámpatestként kapható
  magas védettségi fokozat IP65
  két lámpatest típus különböző változatokban
  valódi betonból készült lámpatestek

  Új változatok a családban: TRUKKO

   

  A népszerű tükör család is új tagokkal bővül: a TRUKKO kerek változata új méretben és fekete színben érkezik a fürdőszobákba. Természetesen nem maradt el a színhőmérséklet választására szolgáló CCT kapcsoló és a CRI 90 sem. Az IP44-es védettségnek köszönhetően ideális a mosdó fölé. 

  két méret: 61 cm és 80 cm
  két szín: fekete és átlátszó
  választható színhőmérséklet: 3000 / 4000 / 6500 K
  párásodás elleni védelem a tükör fűtésével

  Új kiegészítők: UNIVERSAL DOWNLIGHT

   

  Az UNIVERSAL DOWNLIGHT modern és univerzálisan alkalmazható mélysugárzó. Ráadásul most még több színt is visz a projektbe. A süllyesztett mennyezeti lámpatest külön megvásárolható burkolatai már arany színekben is elérhetőek. 

  Erőteljes LED modul, CRI>90
  4 színhőmérséklet (2700/3000/4000/6000 K) és 2 rendszerteljesítmény (5 W / 8 W) egy termékben
  Könnyen cserélhető burkolatok, külön kaphatók 5 színben (fekete, fehér, króm, aranyfényű vagy arany matt)