Új SLV mélysugárzók az SLV kínálatában: Universal Downlight

  A UNIVERSAL DOWNLIGHT spotok kiváló minőségű, modern, sokoldalúan használható süllyesztett mennyezeti lámpatestek, amelyek 36 fokos szűk sugárzási szögükkel irányított fényt bocsátanak ki. Rendkívül sokoldalúak, mert:
  • Fix vagy billenthető verzióban is elérhető.
  • Fázishasítással fényerőszabályozható
  • A lámpatest 2 féle teljesítményre is állítható (5W / 8W)
  • 4 féle színhőmérsékletből választhatunk, melyet a lámpa hátoldalán lévő CCT-kapcsolóval állíthatunk be (2700/3000/4000/6500 K).
  • A gyorscsatlakozónak köszönhetően a beszerelés is pillanatok műve
  • Alacsony süllyesztési mélység
  • A 90 feletti CRI értékkel valósághű színvisszaadás érhető el.
  • Az univerzális lámpa kinézete személyre szabható a külön megvásárolható dekorgyűrűkkel, amelyek fekete, fehér, réz és ezüst színben érhetőek el.

Universal downlight: dönthető vagy fix verzióban

+

Választható színű dekorgyűrű fekete, fehér, réz és ezüst színben

=

Sokoldalú, rugalmas, kiváló ár-érték arányú világítás

Universal Downlight Move: dönthető verzió

Universal Downlight: fix verzió

Nézd meg az új Universal Downlight termék mellett a többi SLV újdonságot is a letölthető Big White Novelties katalógusban

SLV TERMÉK ÚJDONSÁGOK 2022

BELTÉRI VILÁGÍTÁS

 

Fókuszban a tiszta üveg: a króm és a réz mellett a PANTILO függesztett lámpatest új ovális változata már homokfúvott fehér és arany színben is elérhető.

A ONE BOW elegánsan ötvözi az egyedi dizájnt és a kiváló minőséget. Akárcsak a ONE STRAIGHT, a padlólámpa felfelé és lefelé kibocsátott fénye egymástól függetlenül szabályozható, dimmelhető.

Ezek a modern süllyesztett lámpatestek kiváló ár-érték aránnyal rendelkeznek, könnyen szerelhetők és sokoldalúak. Az UNIVERSAL DOWNLIGHT mélysugárzók négy különböző kapcsolható színhőmérsékletben, kétféle fénykibocsátással és fix vagy forgatható változatban kaphatók. A külső gyűrűnél négy színváltozat közül is választhatunk.  
 

Speciális lencseoptikájának köszönhetően az OCULUS éles kontúrú fénysugarat bocsát ki.

A WORKLIGHT családot már jüól ismerjük, nagyszerű munkavégzéshez, és mostmár új ezüst színben is elérhető. A káprázás mentes világítás  ideális munkahelyi légkört teremt az íróasztalnál, növeli a termelékenységet. Szintén újdonság a kínálatba az S-TRACK DALI-kompatibilis 3 fázisú süllyesztett sín, mellyel nagy rugalmasságot kapunk a fényerő szabályozásban. 

 

 

KÜLTÉRI VILÁGÍTÁS

 

Az M-POL az első olyan lámpatest az SLV-től, amely DALI rendszerrel használható. A termékek megjelenése modulárisan alakítható: különböző méretű oszlopok, lámpafejek és fénykarakterisztikák közül választhatunk. Az IP65 védelmi osztálynak és az IK10 ütésállósági besorolásnak köszönhetően biztonságos világítás kapunk kültéren is. Az installálás pedig egyszerű a csatlakozódoboz segítségével

 

Trendi anyag: a beton
A valódi betonból készült CONCRETO-val új karaktert adhatunk a kültéri világításnak.

A különböző burákkal elérhető MANA OUT különleges fényhatásokat biztosít.

A rozsdás megjelenésű a MANA BASE az új MANA RUSTY lámpaernyővel az indirekt megvilágítással kellemes  hangulatot varázsol

Az új ENOLA® OCULUS a Speciális lencse kialakítása miatt különösen jó kiemelő világításra. A dizájndíjas ESKINA® kültéri család is bővült: az ESKINA® FRAME fali és mennyezeti lámpatestet könnyű felszerelni és a lámpatestek fejei 320°-ban is elforgathatók, így rugalmas megvilágítást kapunk velük.